Sjunde Generationens Inre Ledarskaps Utbildningar (7G)

Västernorrlands län

Information

I Sundsvall finns det ett Enskild firma som heter Sjunde Generationens Inre Ledarskaps Utbildningar (7G). Det finns flera bolag som liknar Sjunde Generationens Inre Ledarskaps Utbildningar (7G) i Västernorrlands län. Sundsvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1998-08-18 så har Sjunde Generationens Inre Ledarskaps Utbildningar (7G) varit registrerat. Idag är Sjunde Generationens Inre Ledarskaps Utbildningar (7G) och det finns fler bolag som är det i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Sjunde Generationens Inre Ledarskaps Utbildningar (7G) så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sjunde Generationens Inre Ledarskaps Utbildningar (7G) så kan ni göra det på .

Utbildningar, konferenser, föreläsningar i personlig utveckling (inre ledarskap), produktion och försäljning av informations- material om alternativa läkekonster och terapier, konsultation i personlig utveckling samt alternativa läkekonster och terapier.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sorsa, Harri Tapani som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Sjunde Generationens Inre Ledarskaps Utbildningar (7G) har 591027-XXXX som sitt organisationsnummer.