MUSIKPOSITIVET i Norr

Västernorrlands län

Information

MUSIKPOSITIVET i Norr hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där MUSIKPOSITIVET i Norr finns. I Sundsvall så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. MUSIKPOSITIVET i Norr tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket MUSIKPOSITIVET i Norr har haft sedan 2000-12-14. MUSIKPOSITIVET i Norr har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till MUSIKPOSITIVET i Norr så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-177530.

Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

MUSIKPOSITIVET i Norr har idag 580719-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MUSIKPOSITIVET i Norr

Artistiskt och pedagogiskt arbete inom musik, teater och friluftsliv. Instrumentbygge samt försäljning och handel av instrument och tillbehör.

I MUSIKPOSITIVET i Norr så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Peter, Reinhold som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .