Industri o Marin i Kvissleby

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundsvall och Industri o Marin i Kvissleby är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Industri o Marin i Kvissleby är ett av dem. Statusen för Industri o Marin i Kvissleby är att Bolaget är aktivt.

Industri o Marin i Kvissleby är ett Enskild firma och skapades 1998-09-28. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Industri o Marin i Kvissleby ska trivas.

Industri o Marin i Kvissleby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sundsvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel, tillverkning och reparation av processindustriutrustning och båtar. Tillverkning och reparation av bilar. Design och tillverkning av butiksinredningar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Industri o Marin i Kvissleby är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Industri o Marin i Kvissleby och det finns flera bolag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Industri o Marin i Kvissleby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-562113.

.

De som är på något sätt har med Industri o Marin i Kvissleby är Frisk, Stig Michael som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Industri o Marin i Kvissleby har 571119-XXXX som sitt organisationsnummer.