Lena Jonsson Klara ord

Västernorrlands län

Information

570811-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lena Jonsson Klara ord. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lena Jonsson Klara ord är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundsvall som är den kommunen som Lena Jonsson Klara ord finns i.

Lena Jonsson Klara ord har varit registrerat sedan 1996-09-17 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lena Jonsson Klara ord så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Lena Jonsson Klara ord är och det finns flera bolag i Sundsvall som också är .

Firmatecknare för Lena Jonsson Klara ord är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lena Jonsson Klara ord så kan ni göra det på telefon genom 060-537165 eller genom brev på följande adress:

Journalistik och översättningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Lena Jonsson Klara ord och det är Jonsson, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,