Swedish Mid Track Consulting

Västernorrlands län

Information

Swedish Mid Track Consulting hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Swedish Mid Track Consulting finns. I Sundsvall så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Swedish Mid Track Consulting tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Swedish Mid Track Consulting har haft sedan 2005-02-24. Swedish Mid Track Consulting har funnits sedan och 2005-02-24 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Swedish Mid Track Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-174611.

Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Swedish Mid Track Consulting har idag 560518-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Swedish Mid Track Consulting

Konsultverksamhet inom järnvägsanläggningsbyggande för projektledning, byggledning, utredning, besiktning av anläggning, projekteringsledning, föreläsning, utbildning i säkerhet. Entreprenadverksamhet, personaluthyrningsverksamhet samt i övrigt förenlig verksamhet inom branschen.

I Swedish Mid Track Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Oskarsson, Leif Tage som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .