Sundsvalls Trädgårdshandel AB

Västernorrlands län

Information

556748-7433 är organisationsnummer för verksamheten Sundsvalls Trädgårdshandel AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sundsvalls Trädgårdshandel AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som Sundsvalls Trädgårdshandel AB finns i.

Sundsvalls Trädgårdshandel AB har varit registrerat sedan 2008-01-10 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sundsvalls Trädgårdshandel AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-11.

Sundsvalls Trädgårdshandel AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sundsvalls Trädgårdshandel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sundsvalls Trädgårdshandel AB så kan ni göra det på telefon genom 076-1339331 eller genom brev på följande adress:
Albäcksg. 33 B, 852 35, Sundsvall

Bolaget ska bedriva försäljning av produkter till trädgårdsdammar och liknande installationer med vatten i trädgården samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sundsvalls Trädgårdshandel AB och det är Ekmarker, Hans Peter som är född 1982 och har titeln VD, Ekmarker, Hans Peter som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekmarker, Tord Göran Herbert som är född 1951 och har titeln Suppleant, Vestin, Kerstin Hillevi som är född 1955 och har titeln Revisor, Sundrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,