Naturkraft Sverige AB

Västernorrlands län

Information

Naturkraft Sverige AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Naturkraft Sverige AB finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Naturkraft Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Naturkraft Sverige AB har haft sedan 2008-08-14. Naturkraft Sverige AB har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Naturkraft Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Universitetsallen 32, 851 71, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 060-162136.

Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Naturkraft Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Naturkraft Sverige AB har idag 556738-5579 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Naturkraft Sverige AB

Bolagets verksamhet är produktion och försäljning av biobränslen.

I Naturkraft Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kent Gunnar som är född 1954 och har titeln VD, Johansson, Kent Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kirjanen, Raul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Silivask, Rain som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Eriksson, Nils Tommy som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.