MLH Konsult AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns MLH Konsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sundsvall här finns det många olika Aktiebolag. MLH Konsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sundsvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

MLH Konsult AB är momsregistrerat sedan2007-10-18 och har organisationsnummer 556734-8098.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-2581508 alternativt besöka eller skicka post till MLH Konsult AB på följande adress Läv. 25, 865 92, Alnö.

MLH Konsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-10-18.

I MLH Konsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Glenn Olov Åke som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring som uthyrd marknadschef, inom försäljning som uthyrd försäljnings- chef, butiksarbete bemannning, organisationsutveckling, personlig utveckling och beteendeförändring. Utbildning och handledning i samtalsmetodik och kognitiva behandlingsmetoder. Behandling av nikotin- och spelberoende, individuellt och i grupp. Äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.