Nyråna Bemanning AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva bemanning och rekrytering av personal samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nyråna Bemanning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Nyråna Bemanning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 2007-07-03 så skapades Nyråna Bemanning AB och bolaget är har F-skattsedel Nyråna Bemanning AB har haft det sedan 2007-07-30.

Nyråna Bemanning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556733-9378 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Nyråna Bemanning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Nyråna Bemanning AB så går det att nå dem via telefon på 060-127809 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nyråna Bemanning AB är Hedlund, Tord Peter Alexander som är född 1972 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Persson, Karin Christina Margareta som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .