Kåre Olsson Åkeri AB

Västernorrlands län

Information

Kåre Olsson Åkeri AB är ett av många företag som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som Kåre Olsson Åkeri AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kåre Olsson Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-10-04.

Kåre Olsson Åkeri AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2007-06-12. Men sedan 2007-10-18 så har Kåre Olsson Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ängom 144, 862 94, Njurunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kåre Olsson Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 060-33032.

Sundsvall arbetar för att företag som Kåre Olsson Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kåre Olsson Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kåre Olsson Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsson, Lars Kåre.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kåre Olsson Åkeri AB och det är följande personer, Olsson, Lars Kåre som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Uhlin, Lars-Olof Erik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Anders som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln Revisor, Sundberg, Ted Stellan som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Kåre Olsson Åkeri AB är 556731-5824.