Digivision AB

Västernorrlands län

Information

Digivision AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Digivision AB finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Digivision AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Digivision AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Digivision AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4106208.

Sundsvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Digivision AB Privat, ej börsnoterat.

Digivision AB har idag 556725-3827 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Digivision AB

Bolaget ska bedriva marknadsföring och reklamförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

I Digivision AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lodell, Björn Eddy som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Skillt, Kjell Mikael som är född 1976 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ålund, Per Thomas som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .