Oberoende Publicering i Sundsvall AB

Västernorrlands län

Information

Oberoende Publicering i Sundsvall AB är en verksamhet som finns i Sundsvall. I Oberoende Publicering i Sundsvall AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åberg, Sven Urban som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Åberg, Pierre Olov som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Anna-Karin som är född 1980 och har titeln Suppleant, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln Revisor, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Oberoende Publicering i Sundsvall AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Oberoende Publicering i Sundsvall AB på telefon 060-140800.

Bolaget ska bedriva utgivning av tidningar och tidskrifter i pappersform och eller på Internet, annons- och reklamförsäljning, bedriva utveckling, inköp och försäljning av affärsidéer, tidningstitlar och Internetdomäner, samt i förhållande till samtliga dessa verksamheter annan förenlig verksamhet.

Idag är Oberoende Publicering i Sundsvall AB av bolagstypen Aktiebolag.

Oberoende Publicering i Sundsvall AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Oberoende Publicering i Sundsvall AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Oberoende Publicering i Sundsvall AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Oberoende Publicering i Sundsvall AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren

Oberoende Publicering i Sundsvall AB har 556722-4018 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.