SysAdm Sverige AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och SysAdm Sverige AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och SysAdm Sverige AB är ett av dem. Statusen för SysAdm Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

SysAdm Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-04. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där företaget finns i jobbar för att företag som SysAdm Sverige AB ska trivas.

SysAdm Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25. I Sundsvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara att tillhandahålla konsulttjänster inom drift och installation av datorsystem och därmed förenlig verksamhet, utveckling av dataprogram, försäljning av datorer och tillbehör samt handel med fastigheter och värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SysAdm Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25.

Idag är SysAdm Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med SysAdm Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5544222.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med SysAdm Sverige AB är Willför, Per Erik som är född 1966 och har titeln VD, Willför, Per Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Hed Dan Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Willför, Eva Birgitta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Larsson Schedin, Jenny Christine som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

SysAdm Sverige AB har 556716-7449 som sitt organisationsnummer.