Advokatfirman Ulf Karström AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Advokatfirman Ulf Karström AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Advokatfirman Ulf Karström AB är ett av dem. Statusen för Advokatfirman Ulf Karström AB är att Bolaget är aktivt.

Advokatfirman Ulf Karström AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-10-11. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Advokatfirman Ulf Karström AB ska trivas.

Advokatfirman Ulf Karström AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Sundsvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska uteslutande bedriva advokatverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Advokatfirman Ulf Karström AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Advokatfirman Ulf Karström AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Advokatfirman Ulf Karström AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-128820.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Advokatfirman Ulf Karström AB är Karström, Ulf Ragnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Pargéus, Bo Karl-Åke som är född 1959 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Advokatfirman Ulf Karström AB har 556712-6346 som sitt organisationsnummer.