Mollymood AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder , tillverkning och försäljning av smycken, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mollymood AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Mollymood AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 2006-08-25 så skapades Mollymood AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556709-6861 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundsvall.

Just nu är Mollymood AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Mollymood AB så går det att nå dem via telefon på 070-3048022 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mollymood AB är Engblom, Anna Ulrika som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Ulf Sture som är född 1948 och har titeln Suppleant, Olsson, Kent Ove som är född 1968 och har titeln Revisor, .