BM Olsson Bygg AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet som byggentreprenör samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BM Olsson Bygg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är BM Olsson Bygg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 2006-07-21 så skapades BM Olsson Bygg AB och bolaget är har F-skattsedel BM Olsson Bygg AB har haft det sedan 2006-11-16.

BM Olsson Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-16

556707-9644 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är BM Olsson Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med BM Olsson Bygg AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BM Olsson Bygg AB är Olsson, Bengt Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bengt Olov som är född 1947 och har titeln Suppleant, Deogan, Helene Britt Sofie som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .