Inuwell AB

Västernorrlands län

Information

Inuwell AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Inuwell AB finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Inuwell AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Inuwell AB har haft sedan 2006-09-28. Inuwell AB har funnits sedan och 2006-09-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Inuwell AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Förrådsg. 11, 856 33, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-175830.

Sundsvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Inuwell AB Privat, ej börsnoterat.

Inuwell AB har idag 556703-3476 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Inuwell AB

Bolaget skall bedriva försäljning och tjänster inom byggnadsautomation. Handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Inuwell AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Melin, Mats Åke som är född 1951 och har titeln VD, Melin, Mats Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Sven Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Sven Håkan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjärnström, Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln RevisorSundberg, Ted Stellan som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .