Redo& Vis Revision i Sundsvall AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Redo& Vis Revision i Sundsvall AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Redo& Vis Revision i Sundsvall AB är ett av dem. Statusen för Redo& Vis Revision i Sundsvall AB är att Bolaget är aktivt.

Redo& Vis Revision i Sundsvall AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-28. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Redo& Vis Revision i Sundsvall AB ska trivas.

Redo& Vis Revision i Sundsvall AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20. I Sundsvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska bestå av revision och revisionära tjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Redo& Vis Revision i Sundsvall AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20.

Idag är Redo& Vis Revision i Sundsvall AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Redo& Vis Revision i Sundsvall AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-142260.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Redo& Vis Revision i Sundsvall AB är Olsson, Kent Ove som är född 1968 och har titeln VD, Olsson, Kent Ove som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Lars Magnus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gardfjäll, Jan Anders Östen som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Anders Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma Anders Hellström som är född och har titeln Revisor.

Redo& Vis Revision i Sundsvall AB har 556700-7991 som sitt organisationsnummer.