El-Ekonomen i Sundsvall AB

Västernorrlands län

Information

El-Ekonomen i Sundsvall AB är en verksamhet som finns i Sundsvall. I El-Ekonomen i Sundsvall AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Karl Henry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Star, Helén Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sundberg, Ted Stellan som är född 1972 och har titeln Revisor, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med El-Ekonomen i Sundsvall AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå El-Ekonomen i Sundsvall AB på telefon 070-2194966.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utföra elektriska och mekaniska installationer, reparationer och monteringsarbeten. Bolaget skall även utföra chaufförsuppdrag.

Idag är El-Ekonomen i Sundsvall AB av bolagstypen Aktiebolag.

El-Ekonomen i Sundsvall AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

El-Ekonomen i Sundsvall AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-11 och El-Ekonomen i Sundsvall AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för El-Ekonomen i Sundsvall AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

El-Ekonomen i Sundsvall AB har 556700-2075 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.