POS Portalservice AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och POS Portalservice AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och POS Portalservice AB är ett av dem. Statusen för POS Portalservice AB är att Bolaget är aktivt.

POS Portalservice AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-20. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där företaget finns i jobbar för att företag som POS Portalservice AB ska trivas.

POS Portalservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04. I Sundsvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva IT-tjänster, verksamhets- och systemkonsulttjänster samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att POS Portalservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är POS Portalservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med POS Portalservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5897315.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med POS Portalservice AB är Ruth, Per Arne Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, David Rune som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin Ruth, Ulla Elisabeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Johan Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Elzes, Henderik Niklas som är född 1975 och har titeln Revisor, Felländer, Nils Anders som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

POS Portalservice AB har 556700-1713 som sitt organisationsnummer.