GP Plåtslageri AB

Västernorrlands län

Information

GP Plåtslageri AB är ett av många verksamheter som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som GP Plåtslageri AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

GP Plåtslageri AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-02-10.

GP Plåtslageri AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2005-12-20. Men sedan 2006-04-06 så har GP Plåtslageri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Björneborgsg. 32, 854 60, Sundsvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GP Plåtslageri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3724666.

Sundsvall arbetar för att verksamheter som GP Plåtslageri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GP Plåtslageri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva plåtslageriverksamhet och ventilationsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fastigheter.

Firmatecknare för GP Plåtslageri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GP Plåtslageri AB och det är följande personer, Kinell, Lars Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinell, Tarja Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Mats Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GP Plåtslageri AB är 556694-6314.