Adal AB

Västernorrlands län

Information

Adal AB är en verksamhet som finns i Sundsvall. I Adal AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjörleifsson, Birgir Wicktor som är född 1956 och har titeln VD, Hjörleifsson, Birgir Wicktor som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjörleifsson, Gunnar Leifur som är född 1952 och har titeln Suppleant, Isakas, Peter Lars Gösta som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Adal AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Adal AB på telefon 070-3153978.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och projektledning inom elektronikutveckling samt erbjuda produktutvecklingstjänster i form av elektronikkonstruktion, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Adal AB av bolagstypen Aktiebolag.

Adal AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Adal AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-15 och Adal AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Adal AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Adal AB har 556691-1367 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.