Tre Snäckor AB (Shell Örnsköldsvik)

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Tre Snäckor AB (Shell Örnsköldsvik). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sundsvall här finns det många olika Aktiebolag. Tre Snäckor AB (Shell Örnsköldsvik) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sundsvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Tre Snäckor AB (Shell Örnsköldsvik) är momsregistrerat sedan2006-02-15 och har organisationsnummer 556689-9141.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0660-12560 alternativt besöka eller skicka post till Tre Snäckor AB (Shell Örnsköldsvik) på följande adress Härnösandsv. 6, 891 31, Örnsköldsvik.

Tre Snäckor AB (Shell Örnsköldsvik) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-02-15.

I Tre Snäckor AB (Shell Örnsköldsvik) så sitter följande personer i styrelsen: , Fröding, Gun Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.