BoCompaniet af Sundsvall AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av prefabricerade hus, byggprojektering, markprojektering, elinstallationer och försäljning av elmaterial såsom kablage och armaturer samt vitvaror och hushållsmaskiner, inredningskonsultationer och försäljning av inredningsprodukter såsom möbler och accessoarer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BoCompaniet af Sundsvall AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är BoCompaniet af Sundsvall AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 2005-09-09 så skapades BoCompaniet af Sundsvall AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556685-5291 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundsvall.

Just nu är BoCompaniet af Sundsvall AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med BoCompaniet af Sundsvall AB så går det att nå dem via telefon på 060-170770 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom BoCompaniet af Sundsvall AB är Hägglund, Irena Ewa som är född 1953 och har titeln Likvidator, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, Bouvin, Ann Charlott som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .