Affärspartner Ove Nesterud AB

Västernorrlands län

Information

Affärspartner Ove Nesterud AB är en verksamhet som finns i Sundsvall. I Affärspartner Ove Nesterud AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nesterud, Sven Ove som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiik, Anders Allan Helgesson som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ålund, Per Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Affärspartner Ove Nesterud AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Affärspartner Ove Nesterud AB på telefon 063-518800.

Bolaget skall bedriva konsultarbete med organisations- och affärsutveckling samt handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Affärspartner Ove Nesterud AB av bolagstypen Aktiebolag.

Affärspartner Ove Nesterud AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Affärspartner Ove Nesterud AB innehar ej F-skattsedel och Affärspartner Ove Nesterud AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-09-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Affärspartner Ove Nesterud AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Affärspartner Ove Nesterud AB har 556673-2938 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.