K.H. Trav AB

Västernorrlands län

Information

K.H. Trav AB är ett av många bolag som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som K.H. Trav AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

K.H. Trav AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-11-11.

K.H. Trav AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2004-10-04. Men sedan 2004-11-11 så har K.H. Trav AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fredsg. 9, 852 36, Sundsvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på K.H. Trav AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 060-612757.

Sundsvall arbetar för att bolag som K.H. Trav AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för K.H. Trav AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva handel med hästar, hästuppfödning, travrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för K.H. Trav AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Blomkvist, Karin Maria -Blomkvist, Leif Hans-Göran.

Det finns idag lite personer som är kopplade till K.H. Trav AB och det är följande personer, Blomkvist, Leif Hans-Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomkvist, Karin Maria som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ålund, Per Thomas som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för K.H. Trav AB är 556667-4742.