WeCall in Sundsvall AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva telemarketing, callcenter, personaluthyrning, rekrytering, utbildning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för WeCall in Sundsvall AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är WeCall in Sundsvall AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 2004-09-27 så skapades WeCall in Sundsvall AB och bolaget är har F-skattsedel WeCall in Sundsvall AB har haft det sedan 2004-11-25.

WeCall in Sundsvall AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-25

556667-0849 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är WeCall in Sundsvall AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med WeCall in Sundsvall AB så går det att nå dem via telefon på 060-7890100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom WeCall in Sundsvall AB är Thorén, Hans Olof Niclas som är född 1965 och har titeln VD, Thorén, Hans Olof Niclas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorén, Eva Agneta Ulrika som är född 1968 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindström, Lars Johan som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .