Bioprotect i Norr AB

Västernorrlands län

Information

Bioprotect i Norr AB är ett bolag som finns i Sundsvall. I Bioprotect i Norr AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thelin, Anders Olov som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Per Nils Axel som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lundberg, Lena Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bioprotect i Norr AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bioprotect i Norr AB på telefon 070-2573103.

Bolaget skall bedriva handel med säkerhetsprodukter såsom värde-, dokument-, vapenskåp och kassamaskiner, handel med hälsoprodukter såsom naturlivsmedel, friskvårdsartiklar, massagekuddar, vitaminer, mineraler, kosttillskott, naturmedel, naturläkemedel, skor, kosmetik och hälsolitteratur samt utbildning, marknadsföring, affärsutveckling och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bioprotect i Norr AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bioprotect i Norr AB är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bioprotect i Norr AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och Bioprotect i Norr AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bioprotect i Norr AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bioprotect i Norr AB har 556663-8275 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.