Projekt- & Strategigruppen Sverige AB

Västernorrlands län

Information

Projekt- & Strategigruppen Sverige AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Projekt- & Strategigruppen Sverige AB finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Projekt- & Strategigruppen Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Projekt- & Strategigruppen Sverige AB har haft sedan 2004-08-09. Projekt- & Strategigruppen Sverige AB har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Projekt- & Strategigruppen Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandg. 2, 852 31, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6939495.

Sundsvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Projekt- & Strategigruppen Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Projekt- & Strategigruppen Sverige AB har idag 556663-6139 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Projekt- & Strategigruppen Sverige AB

Bolaget skall på konsultbasis bistå företrädesvis medelstora och större företag och organisationer. Projekt- & Strategigruppen i Sverige AB skall verka inom projekthantering och strategiframtagning med fokus på projektprocessen som hantverk och dess användning inom effektskapande förändringsarbete, idka därmed förenlig verksamheter samt handel med värdepapper.

I Projekt- & Strategigruppen Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fahlander, Lars Christer som är född 1960 och har titeln VD, Jämthag, Jan Pontus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlander, Lars Christer som är född 1960 och har titeln Suppleant, Vedin, Hans Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .