LNC Invest Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och LNC Invest Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LNC Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LNC Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

LNC Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-06-24. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LNC Invest Aktiebolag ska trivas.

LNC Invest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-25. I Sundsvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggsektorn, administration, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LNC Invest Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är LNC Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med LNC Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-155445.

Firman tecknas var för sig av -Näslund, Carl Leif Emanuel -Näslund, Kerstin Maria.

De som är på något sätt har med LNC Invest Aktiebolag är Näslund, Carl Leif Emanuel som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Kerstin Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Wikander, Erik Grim Robert som är född 1946 och har titeln Revisor, Grew Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

LNC Invest Aktiebolag har 556663-4944 som sitt organisationsnummer.