Lasses Träsnickerier AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Lasses Träsnickerier AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sundsvall här finns det många olika Aktiebolag. Lasses Träsnickerier AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sundsvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Lasses Träsnickerier AB är momsregistrerat sedan2003-09-04 och har organisationsnummer 556647-2113.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0652-18040 alternativt besöka eller skicka post till Lasses Träsnickerier AB på följande adress Hårte Bredstrandsv. 91, 820 76, Jättendal.

Lasses Träsnickerier AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-09-04.

I Lasses Träsnickerier AB så sitter följande personer i styrelsen: , Holmberg, Åke Anders som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även idka handel med och förvalta aktier och värdepapper.