QS Forest & Garden AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva produktion och distribution av förodlade skogs- och trädgårds- produkter samt medicinalväxter med högsta kvalitet och kundvärde till en världsmarknad, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för QS Forest & Garden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är QS Forest & Garden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 2003-04-23 så skapades QS Forest & Garden AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556643-7462 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundsvall.

Just nu är QS Forest & Garden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med QS Forest & Garden AB så går det att nå dem via telefon på 060-524080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom QS Forest & Garden AB är Johansson, Arild Martin som är född 1937 och har titeln VD, Johansson, Arild Martin som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Peter Arild som är född 1967 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Olof Tord som är född 1943 och har titeln Revisor, Vedin, Hans Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Lars Eklund Revision AB som är född och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .