Human Intelligence Technology Sweden 24Visual AB

Västernorrlands län

Information

Human Intelligence Technology Sweden 24Visual AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Human Intelligence Technology Sweden 24Visual AB finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Human Intelligence Technology Sweden 24Visual AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Human Intelligence Technology Sweden 24Visual AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Human Intelligence Technology Sweden 24Visual AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stenbrottsv. 5, 853 57, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6660666.

Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Human Intelligence Technology Sweden 24Visual AB Privat, ej börsnoterat.

Human Intelligence Technology Sweden 24Visual AB har idag 556642-5681 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Human Intelligence Technology Sweden 24Visual AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och tillhandahålla tjänster inom administration, ekonomi, management och rådgivning, bedriva personaluthyrning, försälja informationslösningar, bedriva kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Human Intelligence Technology Sweden 24Visual AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lummi, Lennart Ensio som är född 1959 och har titeln Suppleant, .