Buserent AB

Västernorrlands län

Information

I Sundsvall finns det ett Aktiebolag som heter Buserent AB. Det finns flera bolag som liknar Buserent AB i Västernorrlands län. Sundsvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Buserent AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-06-07 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2003-03-05 så har Buserent AB varit registrerat och sedan 2003-06-07 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Buserent AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Buserent AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Buserent AB så kan ni göra det på 070-2232268.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, sälja och uthyra anläggnings-, lantbruks- och skogsmaskiner med tillhörande utrustning, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Frändén, Erik Roger som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frändén, Per Roger som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Frändén, Anna Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Valfridsson, Lars Inge som är född 1953 och har titeln Revisor, Valles revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Frändén, Erik Roger -Frändén, Per Roger .

Buserent AB har 556641-2440 som sitt organisationsnummer.