Totalförvaltning i Sundsvall AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Totalförvaltning i Sundsvall AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Totalförvaltning i Sundsvall AB är ett av dem. Statusen för Totalförvaltning i Sundsvall AB är att Bolaget är aktivt.

Totalförvaltning i Sundsvall AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-02-15. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där företaget finns i jobbar för att företag som Totalförvaltning i Sundsvall AB ska trivas.

Totalförvaltning i Sundsvall AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-20. I Sundsvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Totalförvaltning i Sundsvall AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-20.

Idag är Totalförvaltning i Sundsvall AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Totalförvaltning i Sundsvall AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-125300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Totalförvaltning i Sundsvall AB är Lundstedt, Bo Christer som är född 1958 och har titeln VD, Lundstedt, Bo Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenö, Lars Henrik Börje som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bjarnhagen, Ulf Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Lars Gösta som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Totalförvaltning i Sundsvall AB har 556640-0262 som sitt organisationsnummer.