Tomaz Lundgren AB

Västernorrlands län

Information

556631-1667 är organisationsnummer för verksamheten Tomaz Lundgren AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tomaz Lundgren AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som Tomaz Lundgren AB finns i.

Tomaz Lundgren AB har varit registrerat sedan 2002-08-09 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tomaz Lundgren AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-15.

Tomaz Lundgren AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tomaz Lundgren AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tomaz Lundgren AB så kan ni göra det på telefon genom 060-121990 eller genom brev på följande adress:
Runsviksv. 3, 864 33, Matfors

Föremålet för bolagets verksamhet är montering, reparation och underhåll av reklamytor, handel och förvaltning med fast och lös egendom såsom fastigheter, värdepapper, motorredskap, mopeder, scotrar och fyrhjulingar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tomaz Lundgren AB och det är Lundgren, Hans Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Annica Gerd som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulla Christina som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,