TC Teknik i Sundsvall AB

Västernorrlands län

Information

TC Teknik i Sundsvall AB är ett av många företag som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som TC Teknik i Sundsvall AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TC Teknik i Sundsvall AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-02-18.

TC Teknik i Sundsvall AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2002-02-05. Men sedan 2002-02-18 så har TC Teknik i Sundsvall AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rogsta 174, 861 93, Ljustorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TC Teknik i Sundsvall AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 060-82442.

Sundsvall arbetar för att företag som TC Teknik i Sundsvall AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TC Teknik i Sundsvall AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall utföra konstruktion, provning och idrifttagning av elanläggningar samt produktutveckling. Bolaget skall även bedriva handel med fastigheter, aktier och värdepapper.

Firmatecknare för TC Teknik i Sundsvall AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TC Teknik i Sundsvall AB och det är följande personer, Carlsson, Carl Torbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Vivi-Ann Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TC Teknik i Sundsvall AB är 556622-8317.