GWD Alnö Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556616-6681 är organisationsnummer för bolaget GWD Alnö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GWD Alnö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som GWD Alnö Aktiebolag finns i.

GWD Alnö Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-10-12 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för GWD Alnö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-29.

GWD Alnö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GWD Alnö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med GWD Alnö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6947744 eller genom brev på följande adress:
Bänkåsv. 35 A, 865 92, Alnö

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av livsmedel samt även tillhandahålla tekniska tjänster, installation, reparationer, service, montage av elektrisk och mekaniska utrustningar och maskiner på industri och fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med GWD Alnö Aktiebolag och det är Wilhelm, Heine Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelm, Britt-Inger som är född 1952 och har titeln Suppleant, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,