Ögat Optik i Sundsvall Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva optikerrörelse samt övrig därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ögat Optik i Sundsvall Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Ögat Optik i Sundsvall Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 2001-09-24 så skapades Ögat Optik i Sundsvall Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ögat Optik i Sundsvall Aktiebolag har haft det sedan 2001-12-24.

Ögat Optik i Sundsvall Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-26

556615-6799 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundsvall.

Just nu är Ögat Optik i Sundsvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Ögat Optik i Sundsvall Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 060-613266 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ögat Optik i Sundsvall Aktiebolag är Jutbo, Rolf Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Hans Pontus som är född 1963 och har titeln Suppleant, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .