XTM Svenska AB

Västernorrlands län

Information

XTM Svenska AB är ett av många verksamheter som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som XTM Svenska AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

XTM Svenska AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-01-07.

XTM Svenska AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2001-08-30. Men sedan 2001-12-24 så har XTM Svenska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Drottningg. 4, 824 30, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på XTM Svenska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-18960.

Sundsvall arbetar för att verksamheter som XTM Svenska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för XTM Svenska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall idka försäljning och marknadsföring inom telemarketing, äga och förvalta värdepapper och fastigheter, utföra marknadsföringsuppdrag, handel med fordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för XTM Svenska AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till XTM Svenska AB och det är följande personer, Alkerud, Märta Kristina som är född 1976 och har titeln VD, Alkerud, Märta Kristina som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Ask, Malin Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för XTM Svenska AB är 556615-2186.