Taxi Pilentum AB

Västernorrlands län

Information

Taxi Pilentum AB är en verksamhet som finns i Sundsvall. I Taxi Pilentum AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gissberg, Lennart Olov som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gissberg, Lilian Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Gardfjäll, Jan Anders Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Redo& Vis Revision i Sundsvall AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Taxi Pilentum AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Taxi Pilentum AB på telefon 060-159509.

Bolaget skall bedriva taxirörelse med person- och godstransporter, utföra reparationer, ombyggnationer, nyproduktion och konsultation inom byggbranschen, äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Taxi Pilentum AB av bolagstypen Aktiebolag.

Taxi Pilentum AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Taxi Pilentum AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-23 och Taxi Pilentum AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Taxi Pilentum AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Taxi Pilentum AB har 556610-7487 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.