Mohög Ljunghem Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556605-9779 är organisationsnummer för företaget Mohög Ljunghem Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mohög Ljunghem Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som Mohög Ljunghem Aktiebolag finns i.

Mohög Ljunghem Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-01-25 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mohög Ljunghem Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-11.

Mohög Ljunghem Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mohög Ljunghem Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Engberg, Björn Olof -Sjöqvist, Nils Paul Lennart -Söderlund Lärkfors, Maria Ulrika

Vill ni komma i kontakt med Mohög Ljunghem Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 060-564050 eller genom brev på följande adress:
Töva, 855 90, Sundsvall

Bolaget skall bedriva verkstadsindustri och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mohög Ljunghem Aktiebolag och det är Söderlund Lärkfors, Maria Ulrika som är född 1963 och har titeln VD, Söderlund Lärkfors, Maria Ulrika som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöqvist, Nils Paul Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engberg, Björn Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor