Ponax AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva arbeten inom stål och trä, därtill hörande försäljning samt chaufförsjobb. Vidare skall bolaget bedriva skidservice, dykarbeten, byggarbeten och försäljning och distribuering av drycker, livsmedel och sportartiklar samt äga och förvalta fastigheter och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ponax AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Ponax AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 2000-10-19 så skapades Ponax AB och företaget är har F-skattsedel Ponax AB har haft det sedan 2000-12-14.

Ponax AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556598-2435 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Ponax AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Ponax AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ponax AB är Näslund, Per Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Lena Karina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, Bouvin, Ann Charlott som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .