Kompetens Invest i Norden AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget ska bedriva finansiell verksamhet genom investeringar i utbildnings- och konsultverksamhet av merkantil- och administrativ karaktär, förvaltning av aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kompetens Invest i Norden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Kompetens Invest i Norden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 2000-09-06 så skapades Kompetens Invest i Norden AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556596-5794 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundsvall.

Just nu är Kompetens Invest i Norden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Kompetens Invest i Norden AB så går det att nå dem via telefon på 060-138800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nordlund, Kjell Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kompetens Invest i Norden AB är Nordlund, Kjell Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ommundsen, Jan Birger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hasselgärde, Lars Viktor som är född 1953 och har titeln Suppleant, Skoglund, Lars Gösta som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .