Travtränare Svante Båth Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Travtränare Svante Båth Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som Travtränare Svante Båth Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Travtränare Svante Båth Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-08-14.

Travtränare Svante Båth Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2000-06-27. Men sedan 2000-08-14 så har Travtränare Svante Båth Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Solum 256, 860 25, Kovland. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Travtränare Svante Båth Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 060-176180.

Sundsvall arbetar för att företag som Travtränare Svante Båth Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Travtränare Svante Båth Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva travtränarrörelse och handel med värdepapper samt övrig därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Travtränare Svante Båth Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Travtränare Svante Båth Aktiebolag och det är följande personer, Båth, Curt Svante som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Båth, Svante Ove som är född 1930 och har titeln Suppleant, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Travtränare Svante Båth Aktiebolag är 556592-8537.