XLENT Consulting AB

Västernorrlands län

Information

XLENT Consulting AB är ett företag som finns i Sundsvall. I XLENT Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundström, Dag Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Agholm, Per som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gimbergsson, Jard Edvard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pettersson, Lars Anders som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med XLENT Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå XLENT Consulting AB på telefon 060-7010000.

Bolaget ska självt eller genom hel- eller delägda bolag, bedriva verksamhet inom IT, maganement consluting, datordrift och försäljning av IT-produkter och IT-lösningar jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är XLENT Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

XLENT Consulting AB är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

XLENT Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och XLENT Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för XLENT Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

XLENT Consulting AB har 556588-0274 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.