Per-Anders Holding AB

Västernorrlands län

Information

556581-1394 är organisationsnummer för bolaget Per-Anders Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per-Anders Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som Per-Anders Holding AB finns i.

Per-Anders Holding AB har varit registrerat sedan 1999-12-15 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Per-Anders Holding AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Per-Anders Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per-Anders Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Per-Anders Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5251790 eller genom brev på följande adress:
Löjtnantsg. 4C, 852 38, Sundsvall

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva handel med värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per-Anders Holding AB och det är Näslund, Per Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Näslund, Lena Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Liljedahl, Erik Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,