Nordic-Chinese Technology Bridge AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Nordic-Chinese Technology Bridge AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sundsvall här finns det många olika Aktiebolag. Nordic-Chinese Technology Bridge AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sundsvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Nordic-Chinese Technology Bridge AB är momsregistrerat sedan2000-03-27 och har organisationsnummer 556576-5335.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 060-158040.

Nordic-Chinese Technology Bridge AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-03-27.

I Nordic-Chinese Technology Bridge AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Selander, Sven Olof Harald som är född 1947 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tradingverksamhet avseende bulkvaror, engineering och maskinutrustning för stål-, skog-trä-massa- pappers- och metallindustrin, jämte förnödenheter för miljösäkring, energiproduktion och fritidsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.