IT Partner Wallner AB

Västernorrlands län

Information

I Sundsvall finns det ett Aktiebolag som heter IT Partner Wallner AB. Det finns flera bolag som liknar IT Partner Wallner AB i Västernorrlands län. Sundsvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

IT Partner Wallner AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1999-07-09 så har IT Partner Wallner AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är IT Partner Wallner AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med IT Partner Wallner AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Resedav. 7, 862 92, Kvissleby. Vi ni istället prata med IT Partner Wallner AB så kan ni göra det på 060-538535.

Bolaget skall bedriva försäljning av konsulttjänster inom informationsteknologi med inriktning på projektering, systemutveckling, service och support. Bolaget skall även bedriva travverksamhet samt idka handel med förvaltning av aktier, andelar och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Wallner, Kjell Michael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallner, Kjell Åke som är född 1946 och har titeln Suppleant, Vestin, Kerstin Hillevi som är född 1955 och har titeln Revisor, Sundrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

IT Partner Wallner AB har 556573-2723 som sitt organisationsnummer.