PRANI Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

PRANI Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som PRANI Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PRANI Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1999-08-04. Men sedan 2009-06-04 så har PRANI Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PRANI Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 060-610330.

Sundsvall arbetar för att företag som PRANI Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PRANI Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion samt köpa och sälja och förvalta värdepapper, konst och fastigheter.

Firmatecknare för PRANI Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PRANI Aktiebolag och det är följande personer, Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PRANI Aktiebolag är 556571-1750.